Tårar i omklädningsrummet

kalipermätning

Idag var det dagen som skulle avslöja om mina försök till att nå beach 2016-formen har fått mig närmare eller längre bort ifrån mitt mål. Kalipermätning!

Jag och coachen hade bokat in en tid kl 11. Innan dess försökte jag efterlikna min kost och aktivitetsnivå jag hade innan den senaste mätningen så mycket som möjligt.

Vikten kontrollerades först, sist vägde jag 63,4 kg och nu vägde jag 62,1. Även fast vikten hade gått ned så blev tyvärr resultaten sämre än sist. Min fett-% hade ökat och min muskel-% hade minskat. Självfallet gäller det inga stora summor, jag blev inte helt heartbroken, men det var en besvikelse. Coachen misstänker att det har blivit mätfel någonstans, och vi ska därav göra en ny mätning inom kort.

Min besvikelse avspeglade sig på passet som jag körde efteråt. Jag hade svårt att fokusera, tillslut blev jag så arg att jag ställde mig på gångbandet istället och sprang tills huvudet var tomt på tankar. (25 minuter behövdes tydligen) Det var en oerhört skön känsla att springa tills andan var borta och svetten droppade.

När jag sedan trött tumlade in i omklädningsrummet kunde jag till min förfäran inte hitta mitt skåp. Precis innan tårarna började trilla ur ögonen på mig så hittade jag låset precis där jag hade lämnat det. Antagligen var jag bara för slut i kroppen, men det tog nog en fem svettdroppande minuter att hitta det.

Hoppas att ni får en fantastisk lördagskväll, PUSS & KRAM

<- Idag – November ->
No Comments Yet
  1. Förstår att du känner dej besviken. Från bilderna till dömma ser ditt tränas riktigt bra ut och du går definitivt mot rätt riktnig, så dagens tester ska du nog genast bara glömma.
    För varje idrottare kommer de perioder då de kan kännas att framgången stampar, men de är ju just de som ska ge oss driven att fortsätta köra på igen. 😊

    Ser bra ut hittills. Fortsätt så 😊

  2. Testet kan säkert stämma, trodde först det var tvärtom med bilderna, du ser ut att ha mer fett på kroppen från den idag. Men det viktigaste är såklart hur du mår och hur du själv upplever träningen, du är grym i alla fall.

bbb