Sexigare får man leta efter

Idag hade jag sovmorgon och tog vara på tiden genom att fixa en dunderfrukost på havregrynsgröt och bananpannkakor. Jag högg in på dom medan jag tittade på världens starkaste björn, Bamse!

Efter en lång och lärorikt dag i skolan drog jag till SATS och lyfte tunga saker! Träningen gick bra, jag körde ett ordentligt ryggpass och slängde även in lite mage på slutet.

När jag var mitt inne i att återhämta mig efter några stångrodd så hör jag plötsligt ”Ja.. du kör ju riktigt tungt du!” En lite äldre snubbe började babbla om allt mellan himmel och jord angående träning. Det var väl trevligt, men jag tycker inte att man ska lägga sig för mycket i vad andra gör på gymmet. Först och främst vet man ingenting om den andras skador, svagheter eller styrkor, och om man bara har sett den träna en enda gång så vet man inte ens hur den brukar träna. Jag är väl lite för trevlig och lät han babbla på, men när han började påpeka saker om min kost, och hur man inte får äta några kolhydrater alls så blev jag lite trött. Men nog fick jag när han sa att den enda rätta träningen är intervallträning. Nej gå och dra något gammalt över dig! Jag äter hur mycket kolhydrater jag vill!

Missförstå mig inte, jag tycker jättemycket om när folk kommer fram och pratar med mig. Men alla lever olika och det gäller att respektera varandras olikheter.

Hur som helst så såg min träning ut så här idag:

Uppvärmning: Gångband i 15 min

Pull ups i maskin 5 set, 5, 5, 5, 5, 5 reps

Hantelrodd – 4 set, 12, 12, 10, 10 reps

Stångrodd – 4 set, 10, 10, 10, 8 reps

Situps..

(Pluspoäng till mig när jag tar i så mycket att att jag ser så här dundersexig ut på bilderna, haha ) Ha en trevlig kväll, PUSS & KRAM

No Comments Yet
  1. Gud va god frukost!! Den hade man ju inte tackat nej till. Och usch vilken dum snubbe på gymmet, har hänt mig liknande – superirriterande då han bevisligen inte har en susning om träning och kost!

bbb