Mördarblicken rakt in i kaklet

Godmorgon! Tänk vad man kan åstadkomma med bara lite vilja och envishet.

Jag har gymkort på Fitness25Seven. De har massor av gym över hela Stockholm, och för någon dag sedan var jag ute på en promenad och spanade in ett gym som verkade spännande.

På kvällen hade jag taggat till ordentligt och hade även höjt F’s förväntningar på detta gym.

Man kan enkelt säga att våra förhoppningar grusades och för att inte vända direkt på klacken för att gå hemåt så blev det att göra det vi tänkt med “mördarblicken på, och stirra rakt in i kaklet”

Först och främst var det ingen AC i den lokalen. Det blev sjukt varm och unken luft av alla gymmande människor. Sedan struttade det runt en massa hottentottar där och ryckte och slet i all utrustning. Jag brukar inte döma människor efter hur de tränar, och alla har all rätt att träna på sitt unika sätt. Men ibland ser man folk som bara går en på nerverna, och då plockar jag fram min “mördarblick”. Haha, jag kallar den så eftersom jag har märkt att jag ser sur ut, men egentligen är jag bara superfokuserad på mitt.

Att försöka vara enbart fokuserad på sig själv är vad som krävs för att komma någon vart, och även för att inte känna sig utstirrad. Många känner sig just uttittad när de går till ett gym. Det gäller att bara glömma dom känslorna och köra på med sitt. Jag brukar tänk att alla enbart blickar runt i lokalen precis på samma sätt som mig och dig. Man tror själv att folk stirrar hånande, vilket de då förhoppningsvis inte gör.

Ha en fin dag, PUSS & KRAM

No Comments Yet
Sporthälsa bbb