Magens alla muskler

Hejsan alla sötisar!
Nu har jag officiellt jullov, woop woop! Inte för att jag känner av det så mycket, jag ska jobba både idag och imorgon.

Innan jag anlände till jobbet idag var jag en sväng i skolan och innan dess var jag på gymmet, (dvs. nästan uppe innan tuppen gal!)  Efter två dagar av vila så kunde jag inte hålla mig från att iallafall göra ett liiitet träningspass. Jag var ju rädd för att bli förkyld igår och stannade därför hemma, men idag känner jag mig helt frisk. 

Magen är en bra muskelgrupp i sådanna här lägen eftersom den återhämtar sig snabbast. Så här såg min magträning ut imorse:

Uppvärmning: Gångband i 10 min

Situps på yogaboll – 4 set, 15, 10, 10, 10 reps
Hängande benlyft – 3 set,  10, 10, 10 reps Sidoböjningar – 3 set,  10, 7, 7 reps
Liggande benlyft – 3 set,  10, 10, 10 reps

No Comments Yet
  1. Vilket tycker du är bäst att göra när det kommer till att träna magen, kan man träna typ varannan dag (efter ett annat pass som tex ben) eller köra en dag endast för magen? 😊

  2. Magen återhämtar sig fortare än andra muskler och därav kan man träna den nästan varje dag om man så vill. Jag gillar att träna magen lite varje dag och jag ser större resultat av det än vad jag såg när jag endast hade en dag för magen.
    Ibland kör jag bara en dag för magen och då tränar jag igenom den mer ordentligt, fler övningar och alla olika muskler som magen består av.
    Hoppas att du förstår vad jag menar :*

  3. Tack för ditt svar! 😃 Har fått olika svar om detta och antar att det är väl olika men ska definitivt tänka på ditt svar i hopp om att resultaten ska komma snabbare då haha 😉

bbb