Löpning i regnet

Regn och rusk, men skogen är fin ändå

Söndagen är här, och jag sitter i pyjamas i kökssoffan hos mina föräldrar. Snart ska jag dock ge mig ut på en likadan löptur som jag lyckades få med mig F ut på igår.

Igår vräkte regnet ned, och just att det regnade var den ända egentliga anledningen till att jag lyckades få med mig F. Nog är vi varandras motsatser då det gäller vad man föredrar för väder. Jag lever för soliga dagar, medan F uppskattar regn, åska och de dagar man verkligen får känna på vädrets makter.

Han är då ingen löpare..

Ingen av oss två skulle jag kunna kategorisera som löpare. Däremot tycker jag fortfarande att det är viktigt att anpassa träningen efter dagens förutsättningar, och inte skippa den av olika dåliga anledningar. Oavsett vart man befinner sig mår kroppen bra av att röra på sig. Ibland är man på resande fot, och då kan en löptur vara ett superenkelt sätt att iallafall få till någon form av motion och vardagsrörelse.

Trasmatta till Vovve

Lilla Viggo ville självklart också följa med ut i den dyngsura skogen. Haha, däremot såg det ut som att vi lämnade huset med en hund och kom hem med en annan. Han som är så fluffig i vanliga fall, hade tappat allt fluff och den vita pälsen var svart när vi kom hem, men det var inget som ett snabbt bad inte kunde reda ut.

PUSS & KRAM
No Comments Yet
Sporthälsa bbb