Lögner

7 km

Igår var det ett superhärligt väder på morgonen, och därav begav jag mig direkt ut på en svettig 7 km lång löprunda. Med podden tyngre rubriker i lurarna och med T-shirten fladdrandes i shortskanten sprang jag längs böljande åkrar i sport-bh och shorts. Idag tar löpturen bra, och träningsvärken känns av både i vader och lår.

Solens lögner

Eftersom det var ett sådant härligt väder på förmiddagen beslutade jag och F att vi skulle åka upp till Långsand och bada. Visst är bilderna därifrån härliga!? Trots att bilder säger mer än tusen ord, så skulle jag säga att dessa bilder berättar 1000 lögner. Det var svinkallt! Vi pressade oss att ligga på stranden i ca 30 minuter, men sedan skyndade vi oss tillbaka till bilen efter att ha huttrat och frusit alldeles för länge.

Dumle

Mot kvällningen tog vi en 6 km lång promenad tillsammans. Halvvägs stannade vi till för att köpa glass, och det blev en dumleglass för min del. Det är något visst härligt med de sommarkvällar där solen skiner, man har en glass i handen och man har all tid i världen till att strosa gatorna fram.

Ha en fin dag, PUSS & KRAM
No Comments Yet
Sporthälsa bbb