Konditionsträningen som ger viktnedgång

Känsliga läsare varnas

Godmorgon!
Styrkan gör äntligen en comeback och min svullna mage börjar försvinna, Jippi!

På grund av problemen med min mage har jag haft svårt att etablera en bålstablilitet och därför har jag fokuserat på annan motion och rörelse än styrketräning de senaste veckorna. Igår kände jag mig stark, men ställde mig fortfarande på löpbandet utan särskilda krav på mig själv.

Hinderbanelopp

Först promenerade jag 2 km och därefter började jag lubba igång benen till joggning och spring-fart. Med korta vattenpauser sprang jag en mil på lite över en timme! Och jag kunde inte vara nöjdare över den utveckling kroppen har de senare veckorna.

Att löpare har problem med sina fötter och naglar är nog ganska välkänt. Jag sprang i ett par relativt nya skor, och när jag klev av bandet spände det i tårna. Jag tänkte inte så mycket mer på det utan bytte om och gick hem från gymmet.

!En varning för alla känsliga läsare!
Väl hemma märkte jag att tånageln såg väldigt konstig ut, och någon sekund senare var jag en nagel fattigare. Haha, nu förstår jag varför konditionsträning är så bra viktnedgångmetod – man förlorar hela kroppsdelar!

Mot sommaren måste jag nog investera i ett par bra utomhus löparskor. Dels för löpningens skull, men jag ska även delta i ett hinderbanelopp och då behövs det bra skor.

Puss & Kram

No Comments Yet
bbb