Får man inte vara dålig?

Cesarsallad på Bönans Café + Tennis

God förmiddag! Idag har jag träningsvärk både i ben, bak, bröst och axlar. Självklart kan man hålla sig i trim även fast det är semestertider, man inte har ett gym och solen inte alltid skiner!

Igår mjukstartade jag dagen med att besvara mejl, fota till mitt hemliga projekt och mer. Sedan vaknade F och vi begav oss till Bönan. Det ligger en bit utanför Gävle, och medan vi körde dit vräkte regnet ned. Lunch blev det på Bönans Café, och jag valde en smarrig caesarsallad med massor av svarta oliver, soltorkade tomater och surdegskrutonger.

Cappuccinopaus i Gävle strand

Innan vi satte igång med vår tennismatch laddade vi upp med en cappuccino och en latte macchiato. Tennisracketarna plockades fram och bollen fick flyga genom luften. Solen kom till och med fram och brände på. Efter en stund anlände ett vuxet gäng med två små barn intill planen. De lyssnade på musik, lekte kull och höll på med sitt. Jag tänkte inte så mycket mer på det, och vi fortsatte spela. Plötsligt smackade F på bollen med raketkraft, den flög utom min räckhåll och jag fick springa och hämta den. Då började männen i gänget ropa till oss att ”ni måste slå bättre”, ”skäms du inte nu inför din brud?”, att de skulle visa hur man gör, och liknande meningar fortsatte de ropa till oss.

Vi ignorerade dom och fortsatte spela. En timmes match blev det, men tillslut vart vi så less på att vuxna människor kan bete sig så illa mot andra, och vi packade ihop.

Jag är inget tennisproffs! Mitt racket är ett juniorracket, det är trasigt, jag kan inte riktigt reglerna och jag har inte spelat sedan högstadiet. MEN! Det är kul, och ingen får ta ifrån mig det. Man måste få vara dålig, leka och larva sig. Hur ska man annars kunna bli bättre och utvecklas som individ?

Hembakade smarrigabollar med morot

Till kvällssnacks (tröstätning? nej då.. haha) blev det fantastiska morots- och cashewbollar rullade i kokos alternativt kakao. Idag skiner solen lite smått, och det väntar en ny dag av träning, hemligt fix och mys. Ha en fin dag alla vänner, och låt ingen annan trycka ned er! PUSS & KRAM

No Comments Yet
  1. Uhh Vuxna människor. Klart att man ska leka och ha roligt. Så länge ex ni två är överens om era regler så har ingen annan med det att göra. Men vissa ska alltid lägga sig i. Tänk om jag skulle träna på riktigt, då skulle jag inte ha många pass då bana i är så prioriterat pga att jag inte har råd att åka till min hemmabana. Men det går att lösa på andra sätt och löpband har egentligen varit det som tagit mig på min nivå. Kör hårt! Skit i andra. ☺

bbb