Ett stort och svårt beslut

Jag har bestämt mig för att säga upp mitt gymmedlemskap. Det var inget beslut som jag såg fram emot, men det behövde fattas.

Så som det ser ut nu kommer jag gymma kvar här en månad innan jag ska byta till någon annan kedja. Viket känns väldigt både och! Jag har bytt gym mycket på sista tiden och längtar efter en fast punkt, men självklart är det roligt att prova på nytt också. Träningen blir iallafall inte tråkig, haha!

Under mina två år som jag har bott i Stockholm har jag hunnit prova flera olika SATS.

SATS NACKA
Det var här allt började. Egentligen var det en slump att det blev Sats, det fanns inget närmare gym på gångavstån. Men jag älskade SATS nacka, en lokal med stora fönster på andra våningen som hade allt man kunde behöva.

SATS BROMMA
Vid första åsynen av Sats i Bromma blev jag besviken. Först och främst behövde jag pendla kommunalt men sedan är största delen beläget under jord, så inget naturligt ljusinsläpp. Jag gillade dock att maskinerna var placerade på ett våningsplan och de friavikterna på ett annat. Dessutom var det här jag hade min PT vilket ger hela centret ett stort plus!

SATS HUDDINGE
Nej usch! Mörkt. litet. trångt. under jord. Helt fel!

SATS SOFO

Jag har lite blandade känslor om mitt nuvarande gym. Jag gillar det mycket dels för att det finns tre våningar och det är mycket folk i omlopp så man känner sig på något sätt lite anonym. Stämningen är trevlig, lokalerna är stora och luftiga, men på något sätt är det anpassat för crossfitters. Antingen har jag inte hunnit etablera mig till 100% än eller så är det inte helt rätt..

eat sleep train repeat
No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb