Det blir som det blev och det blev som det vart

Hej hopp! Imorse gick jag och F upp i vanlig ordning vid kl. 06:26. Efter att ha ätit frukost kände dock vi båda att vi inte riktigt är sådana morgonmänniskor än och vi somnade om på soffan. Nya vanor tar tid och jag är duktig på att glömma att gå och lägga mig i tid för att jag orkar med de tidiga dagarna.

Hur som helst vaknade jag återigen vid kl. 09:30 då F för länge sedan hade givit sig av till jobbet. Jag kände mig superutvilad och blev väldigt glad att jag hade svalt envisheten och givit vika för Jhon Blunder. Mellan 10 och 11:30 dundrade jag av ett benpass. Det tog längre tid än vanligt eftersom jag fokuserade på tunga repetitioner med längre vila mellan omgångarna. Nu när jag har jullov (eller inläsningsdagar) är det väldigt skönt att kunna ägna den tid som jag tycker att mina benpass egentligen förtjänar. Just med benen är jag väldigt noggrann med uppvärmning. Vilket kommer från att jag hade knäproblem innan jag började styrketräna. Med uppvärmning innan och stretching efter tar benpassen längre tid jämfört med andra muskelgrupper.

Imorgon tror jag att jag och F kommer satsa på ett ryggpass innan han ska jobba, men vi får väl se om vi lyckas lämna soffan denna gång. PUSS & KRAM

Sporthälsa bbb