Det äckligaste

Löpning

Godmorgon! Nu medan jag är här hemma i Gävle blir min träning väldigt varierad. Igår satsade jag på ett benpass, dagen innan löpning och innan dess cykling.

Skogen är supermysig att springa i och sist jag var ute var det dessutom jättehärligt väder. Jag sprang 5km, men efter ca 4 km stannade jag till för att rätta till mitt skosnöre som hade gått upp. Långt ned på benet såg jag då en prick som jag inte kände igen. Jag tittat närmare, och med ren fasa inser jag att det är en fästing. Usch! Efter ormar är fästingar något av det äckligaste jag vet. Denna var superliten, men jag blev fortfarande superäcklad.

Fästingen!

Jag fick panik och ryckte bort den ute i skogen. Sedan fick jag verkligen eld i benen hela vägen hem, och sprang fortare än vinden för att hälla hela medicinskåpet på smalbenet, och tog två duschar med skrubb och allt. Återigen säger jag USCH!

Idag mår jag bra, och verkar ha överlevt. Benet sitter kvar, men det är ett litet märke längst ned på mitt smalben. Hur det blir med dagens träning får vi se. Jag vet inte riktigt om jag kommer våga mig ut i skogen på en ny löptur på ett tag.

PUSS & KRAM
No Comments Yet
  1. Kanske idiotisk fråga, men vad menar du med banpass? Vad för slags bana? Eller menade du benpass och det blev fel haha? 😊