Caribbean + Start på träningsveckan

Godmorgon! Idag hade vi sovmorgon, sjukt skönt! Jag hade kunnat sova hela vägen till 08:20, men det ville inte min kropp. Kl.07:20 slog jag upp ögonen och efter det fanns det ingen återvändo till drömmarnas land. Däremot fick jag en skön och lugn start på dagen här hemma, och kunde dansa runt till Abba i min morgonrock!

Ladda upp med en NOCCO
Prestationsångest: Armar och mage

Igår genomförde jag första träningspasset för veckan. På något sätt får jag ofta prestationsångest på måndagens träningspass. Det är som att den ska sätta ton för hela veckans träning, vilket den absolut inte behöver göra. Istället försöker jag då tänka tvärt om. “Jag går bara dit och gör nått, vad som helst. Vad som blir bra.” Eftersom jag då sänker ribban väldigt lågt kan jag i slutändan fortfarande känna mig helt okej nöjd med min insats.

Uppvärmning, mage och armar blev det i sällskap med F. Han vart klar en bit innan mig vilket stressade. Jag gillar att träna i hans sällskap, men han tränar mycket kortare än mig. Det är därför jag gillar att dela min träning i två pass. Då kan jag ta det lugnare och hinna med allt som jag vill, utan att någon som frågar hur mycket jag har kvar om och om igen.

Idag ska jag förhoppningsvis hinna med två pass. Ett lugnare konditionspass och ett kortare styrkepass. Vi får se, PUSS & KRAM

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb