Att fuska i skolan

Godmorgon

Jag har aldrig fuskat i skolan men varje gång som jag stressar inför en tenta slås jag av tanken att ”jag borde fuska bara för att klara den”. När tentan väl kommer gör jag det inte, och jag är lika tacksam varje gång. Även om jag skulle bli underkänd eller ej så uppskattar jag en ärlig vinst mycket mer än en vinst som man har fuskat sig till.

Samma tankesätt skulle man kunna applicera på att nå sina träningsmål. När man har drömmar om att göra fysiska förändringar måste man vara medveten om att vägen är lång, för att komma till toppen måste man ta små små steg varje dag. Det är precis som ett sparande, om man sparar en ynka enkrona varje dag, ger det lite tid så har man tillslut en ordentlig slant.

Det finns många olika produkter på marknaden som vill att vi ska snabba på vår fettförbränning, viktminskning, viktökning eller muskelvolym. Vissa produkter ger säkert effekt, men gå inte på all reklam, i slutet handlar det om hur mycket man rör sig och hur mycket/vad man stoppar i kroppen, det behöver inte vara svårare än så. Självklart kan det förekomma svackor och pauser, men man måste vårda kämpar glöden och ha viljan att fortsätta resan. Inte börja leta efter genvägar!

Det är mycket mer givande att klara något på riktigt än att fuska sig upp till toppen. Tagga träning, tagga beach 2016 och tagga den glädje som du kommer känna när du står på toppen och ser tillbaka på allt som du har lyckats med.

Ha en fantastisk helg peeps! PUSS & KRAM

No Comments Yet
  1. Håller helt med dig 😃 tentor är dock hemska 😟 Kolla gärna in mitt senaste inlägg och kommentera om du tycker jag borde tävlingssatsa eller inte 😊 Hade blivit så glad!! KRAM