Anmäld till loppen 2018

Frukost: Spoons chiapudding och mackor 

Nu så här i början av året finns det ändå en härlig känsla av möjligheter i luften! Hela våren, sommaren och resterande bitar av året är outforskade och fortfarande formbara. Vad kommer hända? Vad kommer man lyckas med? Och vad kommer bli ens största bedrift?
Nu har jag tänkt ta tag i träningsfronten på riktigt. Föra året deltog jag i vätternrundan, och eftersom det var kul att ha ett konkret mål så vill jag nu sätta upp fler mål.

Ultimate OCR

Den 28:e april kommer jag och F köra ett hinderbanelopp. Bästa NJIE sponsrade med biljetter och jag är riktigt taggad. 9km löpning och 40 hinder längs vägen! Det blir mitt första hinderbanelopp, och jag ser inte bara fram emot att utmana mig själv utan även att träna tillsammans med F mot ett gemensamt mål.

Vätternrundan

Som sagt deltog jag i vätternrundan förra året, men detta år är jag laddad för ett varv till. 300km ska jag, pappa och förhoppningsvis båda mina bröder trampa på. Jag håller tummarna för bra väder! Förra året strålade solen och det bidrog till att jag verkligen älskade upplevelsen. Frågan är om det är i närheten av lika roligt om regnet vräker ned… Antagligen inte, men men den som lever får se.

Styrkelyft

Mot hösten satsar jag och en kompis på dibut inom styrkelyft. För min del kommer jag mest troligt inte vara så stark som jag skulle vilja. Men jag kommer definitivt ha möjlighet att bli starkare än vad jag är nu genom att ha ett konkret mål och ett datum att jobba mot. I nuläget arbetar jag också med styrkan, men jag vet att jag har en extra växel att lägga i, och det kommer definitivt bli lättare att motivera sig till att kämpa även trötta och inspirationslösa dagar. Dessutom måste ju någon tävling bli den första, och jag kanske aldrig skulle känna mig redo om inte jag gjorde det tillsammans med någon. 

Löpning

Därutöver har jag pratat löpning med många kompisar, så vem vet.. Ett lopp skulle kunna dyka upp, men inget är bestämt ännu.

No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb