Utelåst

Gårdagskvällen bjöd verkligen på ett gott skratt! Nu när jag slog upp ögonen för dagen kändes det mer som ett spår av en dröm från natten än verklighet.

Kl. 21:30 kom jag hem från city, direkt bytte jag om till träningskläder och knöt nya skorna för en power walk. Dörren låste jag men la nycklarna i brevinkastet eftersom jag inte hade några fickor, och F snart skulle komma från stan. Med en freenoo i näven satte jag fart runt sjön. Efter fösta varvet kände jag mig nöjd, kvällen var vacker och jag hade fått många fina synintryck. Jag gick fram till porten och skog in portkod. Ingen respons. Jag provade igen. Fuck!

F hade spenderat kvällen inne i stan så jag ringde och frågade när han skulle komma, nästa tåg gick först om en timme. Fuck!

Jag beslutade mig för att gå ett till varv runt sjön. Skymningen började lägga sig och solens värme drog bort. Jag tog en annan väg, och fick se blommor lika stora som i Alice i underlandet.

Efter det andra varvet var jag trött på att vara utomhus, telefonen hade bara 5% kvar och skavsåren kom krypandes. Då såg jag att den närmaste lilla baren hade öppet så jag traskade in i värmen. Strössel till telefonen och efter ett tag fick jag nya vänner. Kvällen avslutades med smirnoff ice, salt, tequila, citron och ett gott skratt. F kom vid ca 00:30 och vi var nog inte i säng förrän 01:30.

Ibland blir det helt enkelt inte som man har tänk sig. Det enda man kan göra är att fånga dagen.. eller natten!

bbb