STRONGER – kläder & jobb

NJIE + STRONGER = SANT

Godmorgon denna härliga söndag! Igår hade jag en så sjukt rolig dag. Ute i Nacka forum befann jag mig kl 09:20 och började gå in i det stängda köpcentret. Det var en ganska konstig känsla att gå genom ett mörkt köpcentrum och passera alla stängda butiker, men tillslut hittade jag STRONGER och fick för första gången träffa en annan trevlig ambassadör ( @eemelieg ) som jag demade tillsammans med hela dagen.

Vi började arbetsdagen med att bygga upp vårt bord med duk, kyl, skyltar mm. Att bara få loss kylen ur kartongen var ett helt eget äventyr, men tillslut så lyckades vi med vårat grymma teamwork.

Dagen gick snabbt, bjöd på en positiv atmosfär och var oerhört rolig och lärorik.

Propud Lussekatt & Pepparkakssmulor

Lunch: Wayne´s Coffee

Till lunch beställde jag en enkel macka och en kopp bryggkaffe på Waynes Coffee. Jag hade en annan plan, men på grund av tight om tid, mycket folk och min ekonomi passade detta som handen i handsken.

Tack STRONGER för nya snygga tights!!

JAG ÄR KÄR! På morgonen fick jag och Emelie prova ut rätt storlek av dessa ursnygga tights, och sedan fick vi dema i dem, och även behålla dom på när det var dags att vända hemåt. Ni kan hitta dem HÄR.

No Comments Yet
bbb