Skattkammaren

Tunga kassar

Jisses så många saker jag fick med mig hem ifrån Fitnessfestivalen! Ni kan ju bara gissa hur tungt det var att bära tunga kassar hela vägen från pendeltågsstationen till lägenheten. Men i efterhand så är det ju alltid värt mödan, inte sant!?

Så som det ser ut på dessa bilder lever jag på kosttillskott och halvfabrikat, men icke! Vanligtvis brukar jag äta en eller två propuds varje dag. Jag tycker att det är ett gott mellanmål som passar till frukost och efter träningen. Jag brukar även avstå från olika former av bars. Mestadels för att de generellt innehåller mer skit än mejeriprodukter, de kan vara jäkligt äckliga trots ”läckra förpackningar” (Ni som har fallit för den fällan vet vad jag talar om!) och de mättar inte lika bra.

Proteinbars = Godis

Trots det köpte jag hem en låda bars från Nutramino. Det är kul att prova nya saker och jag blev glatt överraskad då jag fick provsmaka dom. Dessutom fick man en julkalender på köpet vilket jag tyckte var en rolig idé och kunde inte motstå. Jag har faktiskt inte vänt på baren för att läsa innehållsförteckningen utan kommer klassificera den som godis. Om jag är hemma och ska ha ett mellanmål så tycker jag att frukt eller knäckemackor är ett bättre alternativ. Söta bars kan ibland trigga sötsuget så att det inte bara blir en bar utan även det där äpplet som egentligen hade räckt..

Skatternas skatt!

Jag fick en till sak, vilket är den bästa skatten av dom alla! Tyvärr kan den inte vara med på bild, och nu måste jag fortsätta med skolarbetet, så jag får berätta om den stora överraskningen senare. Det är den ledtråd som ni får så länge, PUSS & KRAM

bbb