Sista helgen

Bilder får helgen!
Jobb i juli

Juli har anlänt och även jobb för min del. Idag är det min första arbetsdag på NJIE, men med andra uppgifter än för en ambassadör. Det känns kul och nervöst, men nervositeten borde lägga sig så fort arbetsdagen drar igång på riktigt.

I lördags anlände jag till Stockholm efter ca en månad i Gävle. Direkt när jag klev av tåget insåg jag hur mycket jag hade saknat stan. Pulsen, folkmyllret, stadsljuset, Södermalm, min gata, mitt trapphus och MIN LÄGENHET.

Det känns riktigt bra att vara hemma trots att jag klev rakt in i vad som tillsynes var en krigszon. F har många bra sidor, men att han har varit ensam hemma hade satt sina tydliga spår, haha. Men vad spelar det för roll i längden, ibland hinner man inte med allt. Dammråttor och liknande kan man alltid lösa en annan dag, och just igår lät vi krigszonen vara och spenderade tid tillsammans istället.

Östgötakällaren
Gulaschsoppa och knödel med fläsklägg

I ett tidigare inlägg nämnde jag att mitt betyg för sista kursen på årskurs två hade trillat in, och i lördags passade vi på att fira det ordentligt. Ha nu en fin start på den nya veckan, PUSS & KRAM

bbb