Nervsammanbrott och att fira livet

Fredagens träningspass

Axlarna och magen fick sig en ordentlig omgång på Fitness 24 Seven i lördags. Jag började med en ordentlig uppvärmning: Springband i 10 min och sedan hopprep varvat med burpees i ca 15 minuter.

När jag var varm i kroppen och flåset hade börja smyga sig fram fortsatte jag träningspasset med fokus på axlar och mage. Rotator cuff external rotation var uppvärmningsövningen för axlarna, denna gjorde jag på lägsta vikten i kabelmaskinen och arbetade sakta och försiktigt. Summa summarum blev det massor av olika superset!

Drag till hakan med v-handtag, stående flyes, stående hantelpress, hängande benlyfft, crunches och v-situps.

Tentaresultatet

På gymmet är jag helt isolerad från omvärlden, ingen signal och inget internet, vilket kan vara väldigt skönt. Detta gör att när jag kommer ut från gymmet hinner verkligheten ikapp mig, e-mail dimper ned i inkorgen, instagram kommer till liv osv..

När jag kom innanför ytterdörren hemma började jag med att öppna e-posten. Tentaresultaten hade kommit!! Jag var redan skakis efter träningen och det blev inte bättre av mailet. Innan jag kollade resultatet öppnade jag därav en propud och tog några stärkande skedar, sedan andades jag ut och samlade mod. JAAAA… JAAAA skriken for ur min mun! Jag hade lyckats! Lyckan steg mig åt huvudet, och alla känslor övermannade mig. Jag föll ihop i en gråtande hög på tröskeln till köket.

Whitmans deli

Jag antar att det var all inbunden stress och oro som slutligen kom lös och gav upphov med närkontakten till kökströskeln. Men efter några glädjefyllda samtal till nära och kära var tårarna ett minne blott och det pirrade i kroppen av lycka.

På kvällen firade jag med F genom att gå och ut och äta på en oerhört mysig restaurang. Jag beställde en supersmarrig räksallad med avokado och chili con carne till F. Tyvärr var han allergisk mot sin måltid, så vi fick byta, men vad gör väl det när man svävar på moln efter så goda nyheter!?

PUSS & KRAM
No Comments Yet
  1. grattis till tenta resultatet!! tror som du säger att det var allt som släppte och tog kroppen mes storm. Nu kan du släppa det och blicka framåt. kram <3

bbb