Motorcykel på Åland

MC-semester

Jag är relativ nyligen tillbaka från en minisemester som jag spenderade med Pappa, och här kommer massor av soliga bilder från de två dagarna.

I torsdags vid kl. 12 svingade vi båda våra ben över varsin MC och vred om nycklarna så att mullret började. Växeln lades i och sedan bar det iväg ned mot Grisslehamn, där vi skulle ta färjan över till Åland. Solen sken och resan ned mot färjan gick bra förutom lite kramp i baken från att sitta stilla så länge.

Jag och Pappa

Färjan bar oss över till Åland och därefter fortsatte vi tvärs över ön för att ta oss till stugbyn där vi spenderade natten. Jag hade inga förväntningar alls på Sandösunds camping, och hungrig som jag var blev glatt överraskad över att deras restaurang serverade fantastiskt god mat.

Efter ett glas vitt vin, pepprig lax, stekt potatis och smarrig sallad gick vi på upptäcktsfärd, och sedan spenderade vi kvällen i vår timrade lilla stuga.

Stuga nummer 2

Fredagen kom med vackert solsken och jag började dagen med ett litet dopp. Därefter laddade vi om med frukost och hoppade upp på motorcyklarna för att återigen ta oss till färjan. Åland är otroligt vackert, och det märktes på resterande fordon på vägarna att det är en riktig semester-ö. Massor av motorcyklar, husbilar, folkabussar och veteranbilar fick lika som mig blicka ut över grönskande åkrar, vackra hus och stillsamma vattendrag.

Ha en fin söndag, PUSS & KRAM
bbb