Matcha latte & Fredagsfeeling

Två träningspass

Godmorgon alla fina! Idag vakande jag med ett glatt humör och skuttade upp ur sängen. Nu när jag är i Gävle sover min katt Doris på mina fötter, och det är något extra mysigt med att ha en kurrande mysboll på fossingarna varje morgon. Något jag upptäckte som var mindre kul var att marken var täckt med ett tunt lager snö. Förhoppningsvis försvinner det innan min förmiddagslöprunda, vilket har min rutin de senaste dagarna.

Wayne’s Coffee 

Igår mötte jag upp min fina brorsdotter på eftermiddagen och vi tog en sväng på stan. Jag kollade bland annat på cykelskor som jag ska ha till Vättenrundan i sommar. Därefter satte vi oss på café och jag beställde bland annat en grön matcha latte.

Grön varm dryck som smakade…

Latten var faktiskt god! Visst den hade lite liknande eftersmak som hampapulver/ vetegräs, men jag gillade hur den varma skummade mjölken mjukade upp smaken. Om jag dock ska vara helt ärlig var det nog mest den gröna färgen som förtrollade mig, men det kan säkert bli någon mer i framtiden!

Nu ska jag ta itu med denna fredag. Plugg, träning och sedan ett restaurangbesök är planerat. Hoppas ni får en riktigt härlig start på helgen.

PUSS & KRAM
No Comments Yet
  1. Du ger sån insperation ( det gör du alltid) nu när jag har det tuffare utan gymkort. Utan träningen på mitt vanliga viss har allt blivit tuffare även komma utanför dörren och så enkelt som att ta sig ner till ICA för att handla något gott till tv. Du får mig att försöka. Det är inte bara dina träningsinlägg utan hela dig. 💗

  2. Tack. Har bara svårt att ta tag i saker när jag plötsligt och förväntat kommit bort från det och att träna ute är ingen bra lösning ännu, för mycket pollen och kyla. Tidigare gick ju allt på rutin även om jag många gånger var trött. Men nu är jag inte trött men kommer ändå inte igång. Så lätt att fastna i soffan. Men det är trots allt fredag. Får försöka ta tag i allt igen på måndag. Tack för dina inlägg och vackra bilder! ☺

bbb