Klirrande champagneglas

Jag längtar tillbaka till helgens festligheter!

I lördags gjorde jag och F oss fina innan begav oss in till city. Där besökte vi först Gondolens bar och drack ett glas champagne innan vi rörde oss vidare på vår runda.

Det var första gången som jag befann mig på Gondolen och jag totalt älskade stället. Det ligger på 11:e våningen med utsikt över vattnet. Självklart var utsikten fantastisk, men dessutom var servicen väldigt bra och det var en härlig atmosfär. Jag ser fram mot att komma dit igen och att äta middag där någon gång.

Efter att ha studerat Stockholm från ovan tog vi oss ned några våningar och korsade gatan till Eken.​ Även där var utsikten bra och vi hade tur nog att få ett bord vid fönstret, men jag måste erkänna att Gondolens vyer var svårslagna. Några läskande drinkar senare knäppte vi på oss jackorna och traskade ned mot Gamla Stan.

Mr. French bjöd på väldigt bra musik och häftig inredning. Jag beställde en kaffedrink men blev ganska besviken då jag mer eller mindre endast fick en mörk drink toppad med mjölk i handen.

Det blev kvällens sista stopp innan hemfärd nalkades.

Även fast jag  längtar tillbaka till allt det roliga så är det väldigt skönt att befinna sig i vardagen igen och vardagens rutiner. Kram på er och ha en bra måndag! 

No Comments Yet