Hur mår jag idag?

Fitnessfestivalen

Godmorgon! Igår hade jag en superkul heldag på Fitnessfestivalen. Inte nog med att det var härlig stämning, trevligt folk och massor av bra talare där så upptäckte jag en annan sak.

Många mäter sina framsteg i före och efter-bilder. Eftersom jag har svårt att se skillnad på mina sådana bilder så har jag skippat den biten. Däremot tycker jag att det är lätt att mäta framsteg vid mer konkreta tillfällen som inträffar typ en gång per året eller så. Nu menar jag framstegen som görs mentalt. Igår när jag var på Fitnessfestivalen märkte jag inte bara att jag mådde bra, jag märkte även att jag mådde mycket bättre än året innan.

Nu syftar jag inte på att jag mådde dåligt förra året. För det gjorde jag inte! Men på något sätt så mår jag bättre i år. Jag tror att det har att göra med att jag värderar träning och kost på ett annat sätt. Nu hoppas jag att ni inte missförstår mig eftersom jag inte går in på varje detalj. Men en del kompensatoriska tankar kring mat och motion har bytts ut till positivare tankar och numera sköter kost och träning mer sig självt. Det kan delvis bero på att jag trivs bättre med att träna med F och på morgonen eftersom det så sätter ton för hela dagen på ett annat sätt. Men även att jag äntligen fick använda all träning som jag har samlat på mig i en riktig utmaning i somras = Vätternrundan.

På samma gång som jag känner mig tacksam för förbättringen så blir jag också lite fundersam. Kommer det fortsätta att förändras så här? Att man tror att man är ok, men det i verkligheten alltid finns plats för förbättring. Aja, hur som haver är jag jag glad och mår bra, och det är den positiviteten som jag tar med mig denna kyliga lördag. Kram på er!

No Comments Yet

Comments are closed

bbb