Helgen + kan man ha det bättre?

Pinchos i Gävle
Tentaresultat

Delad glädje är dubbel glädje! I fredags firade jag och mina föräldrar min pappas födelsedag på Pinchos i Gävle. Det var första gången som jag var där. Miljön var mysig, jag gillade inredningen och att servitörerna var klädda som cirkusartister, men tyvärr var maten inte den bästa.

Precis när vi satte oss vid bordet fick jag ett e-mail med tentaresultatet från den senare tentan… Inte nog med att vi firade pappa, då fick vi även tillfälle att fira en avslutade kurs.

Lördag
Jackfruit burger

På lördagsmorgonen började min telefon ringa medan jag var ute och sprang. F befann sig då i Stockholm, men hade fått avbokade planer, och jag bjöd in honom till lördagens festligheter.

Kl 15 anlände han till Gävle, och vi åt en sen med supergod lunch på Bro Burger Bar. Jag beställde en vegetarisk jackfruit burger som var awesome!! Dessutom firade dom ett år, och därav bjöds det på smarriga cupcakes.

Fest

Lördagskvällen var helt fantastisk! Det är inte ofta som jag dricker, men när jag väl gör det är det så kul att allt blir lyckat. Hälsa och fitness för all del, men det är kul att leva livet ur flera olika perspektiv. Trots att alkohol strider mot många av mina andra livsfilosofier älskar jag att fira, och att dricka ett glas blir något som jag prioriterar då och då.

Tre timmars sömn!?

Det blev inte mycket sömn natten från lördagen till söndagen. Jag och F var inte helt och hållet zombies, men vi tog söndagen i ett väldigt lugnt tempo. En lång och solig skogspromenad, cafebesök och bara mys i det vackra vädret.

Ha en fin start på denna härliga vecka, PUSS & KRAM
No Comments Yet
Sporthälsa bbb