Helgen = 4,5 år

Bun Meat Bun

Godmorgon alla!

Helgen var helt fantastisk! På fredagen blev det portabelloburgare till middag innan jag och F drog till gymmet. Jag tycker verkligen att man ska lyssna på sin kropp till 100% och samtidigt leva ett fungerande liv trotts att man vill ha en hälsosam framtoning. Trots att en burgare inte är det hälsosammaste alternativet så laddade jag upp med en innan gympasset. Den var supergod och gav mig riktig energi till gymmet. Bara man har ett tydligt ”fitnessgoal” som man strävar mot tycker jag inte att man ska ha dåligt samvete för att man inte alltid följer den mest optimala vägen.

Workout
Bio med F

I lördags var det den 14:e och jag och F firade att vi har varit tillsammans i 4,5 år. Dagen var hektisk och det var fullt ös med massor av saker att göra. På kvällen gick vi på bio, vi hann inte boka något innan och när vi kom till biografen fick vi ta det som var kvar. Filmen var fransk och hette Elle. Den var kanske inte riktigt den mest romantiska filmen.. en kvinna blir våldtagen i den första scenen. Haha, tur att jag iallafall hade trevligt sällskap!

Måndag

Idag har jag min första lektion på Karolinska Institutet, hela höstterminen har vi befunnit oss på Stockholms Universitet, och det ska bli spännande att börja med en ny kurs och i nya lokaler.

Ha en fin dag, PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb