Glädjerus

Min smarriga frukost
Får man bete sig hur man vill!?

Igår tog jag en löprunda på 30 minuter i skogen. Det är en så sjuk skillnad att befinna sig i Stockholm med, trottoarer, folk, bilar och snirkliga tvärgator jämfört med att kliva ut genom ytterdörren i Valbo. Solen sken, skogen är bara några få steg bort, fågelkvitter, träd, sol och doften av natur. När man bor i en storstad glömmer man nästan bort hur fantastiskt naturen kan vara.

Medan jag sprang lyssnade jag på musik och kände ett sådant glädjerus. Jag kollade mig snabbt över axeln och smällde upp händerna i skyn, med ett snabbt sving hjulade jag i löpspåret. Sedan borstade jag rent händerna från barr och fortsatte min löprunda. Haha, så till min fråga tidigare – ja självklart tycker jag man får uttrycka sina känslor och bete sig därefter, speciellt ska man väl uttrycka sina glädjerus!?

Mangosmoothie i bilen på väg till Ålbo

Efter en snabb lunch åkte jag och min mamma till min bror, och hälsade på honom, hans fru och min söta brorsdotter. En solig promenad, mc-fix och fruktsallad är en snabb sammanfattning av eftermiddagen.

På kvällen utövade jag lite styrketräning hemma och plockade upp studierna från där jag hade pausat tidigare under dagen.

Fruktsallad + sagostund
Ha en fin eftermiddag, PUSS & KRAM
No Comments Yet

Comments are closed

Sporthälsa bbb