Fyra mil på cykel på 16 km till fots

Laddad lunch

I onsdags hade jag en kort lektion i skolan. Man kan säga att vi lekte lite rollspel. Den ena fick vara en nutritionist som fick ge råd till den andra som antingen fick vara en 85 gammal man, förälder, elitidrottare, etc. Det var både riktigt lärorikt och kul!

Jag cyklade till skolan, och när jag kom hem hade jag en liten hejarklack som väntade på mig. Min mamma, bror och brorsdotter hade precis anlänt och vi spenderade en fantastiskt trevlig och solig dag tillsammans.

Glass och en sovande liten sötis
Norr, söder, öster och väster på Södermalm

Eftersom solen sken ville vi inte ödsla onödig tid inomhus. Därav åt vi en snabb och god lunch hemma innan vi snörde på oss våra promenad skor och gick ut.

Himlen var blå och full av fina fluffiga moln. Min brorsdotter fick mycket nytt att kolla på vilket hon gjorde med nyfikna ögon. Sedan somnade hon sött i selen på ryggen. Med enbart paus för glass strosade vi runt på söder. Därefter avslutade vi på T-centralen där vi tajmade in min brors fru som anlände med tåg. Jag har en stegräknare i telefonen och vi fick ungefär ihop 16 km (20 000 steg)! = SKAVSÅR!

Vapiano

När även F hade slutat jobbet möttes vi alla på Vapiano i Skrapan. Jag och mamma delade på en väldigt god pizza med skampi och en sallad med kyckling och avokado.

Ha en fin fredag, PUSS & KRAM

bbb