Ett år klokare!?

Tänk att nu har jag befunnit mig här på jorden ytterligare ett år, och att jag idag fyller 23! Vad har då detta år givit mig? Bland annat har jag har delat många fina stunder med vänner och familj, lärt känna fler fina människor, rest med kära F och varit på olika äventyr.

Eftersom jag jag tränar som attan, och det är även bloggens fokus, bör även träningen och kroppen få en mening om året som gått.

Dessvärre tycker jag inte att jag kan någon stor skillnad jämfört med för ett år sedan. Dock har jag nog tack vare att jag har tränat länge, insett att det tar lååååång tid att bygga muskler, och på så sätt fått större tålamod och förståelse. Antingen är det segt för alla tjejer att bygga, men för mig tycker jag att resultaten står stilla. Däremot har det skett en större resa på insidan. Jag trivs bättre i min kropp, och då spelar det inte så stor roll hur denna resa mot mer muskler, styrka och ”skulptering” av kroppen går. Den får ta 1år, 5år, eller så vart det inget, det spelar ingen roll så länge som jag har kul och mår bra.

Kom ihåg att ni alla är värdefulla och sätter guldkant på tillvaron, tack för det!
No Comments Yet

Comments are closed

bbb