Bromma levererar plattan i mattan

Fredag

Helgen har flugit förbi med både fart och fläkt, men full med njutbara ögonblick. After work i fredags spendarades ute i Örnsberg på klipporna. Vi var ett härligt gäng som grillade lammburgare, smuttade på några cider och spelade spel i kvällssolen ända tills att solen hade krupit nedanför horisonten.

Lördag

Mina fantastiska föräldrar kom ned från Gävle och hälsade på från lördag till söndag. Det var soligt och varmt och därför passade vi på att se oss om i Bromma, mina nya kvarter som jag inte riktigt har hunnit bekanta mig med.

Vi åkte ut till Drottningsholms slott och spatserade genom slottsparken, med endast en paus vid slottscafé för frasiga våfflor och en svalkande glass. Det är fantastiskt att kunna hitta så många fina smultronställen bara genom att se sig omkring där man bor. Efter Drottningsholm åkte vi vidare till Kärsön där det finns en restaurang med en otroligt god grillmeny. Grillade laxfjärillar, kycklingspett och hamburgare som det var väldigt bra kvalitet på.

Söndag

Köpa en Porsche Boxter..Kanske?

Jag och min pojkvän har har blivit sugen på en ny bil.. en Porsche Boxter kanske. Därför fick vi den föregående helgen provköra en sådan snygging. Med plattan i mattan upp till Åkersberga och tillbaka kan jag ju inte säga att jag blev mindre sugen på att äga en sportbil! Vi får se om det är just den här som passar oss bäst, eller om vi får fortsätta att ha ögonen öppna.

På kvällskvisten passade jag på att ta en power walk nere vid vattnet för att kunna njuta av de sista solstrålarna. Jag hade hört rykten om att det skulle regna de nästkommande dagarna, och visst stämde det, tyvärr, nu när jag sitter här och kollar ut så vräker det ned utanför.

Hoppas att det är bättre väder hos er! Nu ska jag dundra vidare till gymmet, PUSS & KRAM

No Comments Yet
Sporthälsa bbb