Ångest på två sätt

Att acceptera dagsformen för vad den är.

Idag gick jag upp tidigt för att bränna av ett träningspass, gå hem och äta lunch och sedan prova på SATS hot mojo, vilket är yoga i ett 28 gradigt rum om jag minns rätt. Saken var den att jag kom iväg till gymmet senare än tänkt, och skulle behöva göra aktivisterna direkt efter varandra.

Även fast det skulle vara en ansträngning som kroppen klarar av så kan jag aldrig tänka mig att det kan bli bra med så mycket träning på en och samma gång. Därav avbokade jag yogan och hoppas att jag får prova på den en annan dag.

Det vill säga: idag ställde jag mig inför två val av ångest. Ångesten av att träna i flera timmar och inte uppleva en ledig lördag, eller ångesten av att lata sig hemma och inte utföra den ansträngning som man klarar av.

Jag valde att uppleva min lördag! Livet bör inte bara rulla på innanför gymmets väggar, det finns så mycket mer att upptäcka.

En lördag, ett café, en tyvärr inte så god blåbärspaj, men i det stora hela var det en trevlig eftermiddag!

PS. Jag körde armar och mage på gymmet och traskade runt i mina nya gymskor, dom var riktigt sköna! Jag rekommenderar verkligen Reeboks skor. Nu ska det fixas middag här hemma, PUSS & KRAM på er!

No Comments Yet
  1. Inget fel att vara ledig emellanåt. Tycker du gjorde rätt att inte träna flera timmar, även om du skulle ha fixat det. Man måste våga vara,ledig ibland. Det jag sett sen jag började följa dig så tycker jag du tränar på bra. ☺

  2. Håller med! Vaknade upp och ville som vanligt till gymmet, men nu är klockan tio över åtta och har fortfarande inte gått dit. Ibland behöver man låta bli också! ^^

Sporthälsa bbb