After Work

När livet kommer emellan

Igår arbetade jag inne vid Stockholms centralstation och var helt beredd på att åka hem efter jobbet och kasta mig iväg till gymmet. Men precis innan jag slutade fick jag ett överraskande roligt sms, att jag skulle bli bjuden på restaurang!

Eftersom vi har uniform på jobbet och jag inte ville ha AW i den så kilade jag in en snabbis på Åhlens. Inne bland alla affärer hade jag turen på min sida, det var 50% rea på så mycket fint! Inne på Odd Molly hittade jag en söt ljusrosa blus som fick bli kvällens räddare.

I Hornstull på Loopens uteservering satt vi längst ut på bryggan och låtsades att det var sommarväder, men när de andra hade druckit upp ölen ur glasen så skyndade vi oss in i värmen på restaurangen, Röde Orm.

Efter en härlig tre rätters måltid ​med krabba på toast till förrätt, pepparstek med potatiskronor till huvudrätt och till och med två glasskulor med jordgubbar täckta med choklad som efterrätt så tog vi tunnelbanan hem. Vi var inte hemma förrens kl 00:10, och idag började mitt arbetspass på Arlanda kl. 09 men ibland måste livet få komma emellan och bjuda på överraskningar.

Trevlig helg, KRAM

No Comments Yet
  1. Jag arbetar vanligtvis på ett kontor ute på Arlanda men ibland behövs det lite extra personal på andra ställen i Stockholms län och då får jag hoppa runt lite 😊 Så jag jobbade inte inne på centralstationen utan på ett kontor på andra sidan gatan. kram

  2. Vill du arbeta hemifrån? Vara din egna chef? Kolla in bloggen hur man kan tjäna pengar på att jobba hemifrån.

Sporthälsa bbb