1, 2, 3, 4 & 5!

Idag är det den fjortonde juli!

Idag firar jag och F fem år! Helt sjukt hur mycket det börjar låta, och vad mycket vi har hunnit med. Vi har bott i Gävle tillsammans, Stockholm, besökt Frankrike, Gotland, England, Cypern och fler resor ska det bli!

F är min tokiga glädjespridare, och med honom är skratt tills magen krampar inte alls långt borta. Om jag även blickar tillbaka tills perioden innan jag träffade honom har jag förändrats oerhört mycket som person. Självfallet gör men det över fem år, men jag tror att mycket av mitt starkare självförtroende kommer från honom.

För fem år sedan!
Var jag puckad?

Många kan nog titta tillbaka på sin barndom och hålla med om att dom också kände sig utanför. Att de andra barnen var taskiga och mobbades, och man kände sig osäker. Så var det för mig, plus att jag har mina läs- och skrivsvårigheter. I flera års tid trodde jag att jag var uppriktigt puckad! Tack vare rätt lärare och rätt personer i min omgivning har detta vänt, och nu är ingen utmaning för svår för att prova på! Om man har otur misslyckas man, men det värsta som finns är att leva med ånger för att man inte försökte!

Tack vare min kille har jag absolut fått starkare självförtroende, mod och kan även få känna mig vacker. Firandet far redan börjat, men ikväll blir det dejt på restaurang Pelikan! Ha en fin helg kära vänner.

Puss & Kram
Sporthälsa bbb