Vila och Längtan

Tänk hur viktigt det är att sova ordenligt och få tillräckligt många timmar skönhetssömn. Kroppen får tillfälle att pusta ut, hjärnan kan koppla av och musklerna kan växa till sig ordentligt. Jag brukar satsa på att få åtminstone 7 timmars sömn, men jag mår som bäst om jag lyckas få någon stans emellan 7-9 timmar.

Den här veckan har jag jobbat mycket och flera sena kvällar vilket har rubbat min sömncykel väldigt mycket. Igår kom jag inte hem föräns kl 00:00 från jobbet och alarmet för morgonen ställde jag på 07:00. Men när väckarklockan väl plingade till på morgonen fanns det ingen energi i min kropp. Jag brukar försöka att aldrig strula med mitt jobb, men eftersom de hade tagit in mig extra idag så ringde jag och frågade om jag kunde dyka upp lite senare än utsatt tid. Vilket som tur var gick alldeles utmärk. Jag slumrade om på stört och fick alla mina välbehövda sömntimmar.

Eftersom jag tråkigt nog har behövt fokusera på annat än träning de senaste dagarna så ser jag extra mycket fram emot kvällens träningspass!

PUSS & KRAM

Inga kommentarer