Oduglighet och odödlighet

Godmorgon!

Cykelskorna satt som handen i handsken!

Igår sov jag största delen av dagen. På eftermiddagen när jag väl hade vaknat kände jag mig piggare och kryare. Därav kändes det helt rätt att prova cykelskorna för första gången. Det var som att jag cyklade i slow motion, men den farten helt rätt för mig igår. Tanken var inte heller att utmana flåset trots att det lockade då man väl satt på cykeln. Att cykla med skor som satt fast i pedalerna var superlätt, och jag förstår inte varför jag har hört från spridda håll att det ska vara jättesvårt att gå från vanliga pedaler till “klick”-pedaler…?

Hur som helst behöver ni som funderar på att byta inte oroa er för att cykla om kull eller liknande, det gjorde iallafall inte jag!

När man är ordentligt förkyld kan man verkligen känna sig helt oduglig. Även fast man bara ligger och vilar så orkar man ingenting. När man tränar å andra sidan har man mer känslan av att man klarar av hur mycket som helt, man är odödlig. Igår kom jag inte helt upp i nivå av odödlighet, men jag tog iallafall ett rejält kliv upp från känslan av oduglighet.

Varje steg räknas och idag ska jag försöka ta ett till! Nu mår jag som tur är ännu lite bättre, men jag är inte helt i mål. Huvudet spänner fortfarande och nosen ger aldrig upp med snuvan, men min hosta verkar däremot ha tonats ned sedan igår.

Ha en fin dag, PUSS & KRAM
No Comments Yet
Sporthälsa bbb