Kolhydratsladdning

Imorgon åker vi!

YEAAH! Imorgon åker vi till Motala vid lunch, det tar ca fem timmar att köra dit. Där kommer vi antagligen försöka sova en kortis innan start går 02. Idag mår jag … trumvirvel… nästan helt bra! Nosen snuvar och det gör så att jag känner mig lite trött i huvudet. Men förutom det och någon minimal hostattack då och då mår jag bra.

Kolhydrater

Det sista jag har att göra nu innan start är att packa vilka kläder jag ska ha med mig, det blir några olika ombyten. Packa med mig goda och bra återhämtningsmål för resan hem efter loppet. Pappa ska kolla igenom cykeln så att allt är smort och liknande. Och sedan ska jag äta ordentligt med mat och fylla tallriken med mer kolhydrater än vad jag är van vid. Självfallet blir det inga överdrifter, men samtidigt så vill jag ha full potential i mina glykogenlager vid start och massor av energi!

Gårdagen

Igår mådde jag fortfarande som en kratta, men då passade det desto bättre att åka ut och hälsa på min bror. Jag var där med mamma i några timmar och fick njuta av den svenska sommaren. Annars spenderade jag dagen med lite jobb på mitt hemliga projekt, shopping av ny tröja inför loppet och sedan vila, vila och vila.

PUSS & KRAM
No Comments Yet