Vackraste komplimangen

Hitta din glädje

Igår blev jag glad när jag var på jobbet eftersom jag blev frågad: “Är du alltid så här glad eller är du bara fredags-glad?” Jag som var på mitt vanliga humör tyckte att det kändes som en fin komplimang.

På något sätt måste man välja att hitta sitt egna sätt att var positiv på och bara bestämma sig för att vara glad. Självfallet har jag lika som alla andra saker i mitt liv som jag hatar, men jag kan inte låta dom dra ned mig. Jag tycker att så fort man vänjer sig vid att inte fastna vid negativa saker så blir vardagen lättare. Dessutom inser man att ju mindre vikt man lägger vid negativa händelser desto mindre blir problemen och viktigast av allt: livet rullar vidare trots jobbiga saker. Vilket gör att det kommer komma bättre perioder bara man håller utkik efter dom.

Att spendera dagen till positiva tankar mår man inte bara bättre av utan man får även ännu mer energi!

Ha en trevlig helg, PUSS & KRAM

Inga kommentarer