Plocka fram gömd energi

HAPPY FRIYAY

Godmorgon! Idag är jag på lite extra gott humör. Det är fredag, jag ska få besök sedan ska jag iväg till kompisar på kvällen. Imorgon ska jag jobba för NJIE i Sickla, vilket jag också ser fram emot!

100% Benpass

Idag klampar jag runt med trötta ben. Jag vet inte vad det är för syndrom jag har. Ofta när jag har megaträningsvärk blir jag oavsiktligt sugen på att bära klackskor. Imorse trampade jag runt i klackarna i hallen minuterna innan jag skulle åka iväg till skolan. Som tur var mindes jag precis innan jag skulle ut genom dörren att jag tränat benen igår. För att slippa lida hela dagen bytte jag snabbt till ett par sneakers. Haha, Någon som känner igen sig?

Som sagt tränades benen igår. Ärligt talat har jag skjutit det passet framför mig ända sedan i måndags. Hur som helst känner jag mig riktigt nöjd med gårdagens träning eftersom jag hade riktigt kul! Jag antar att det var just därför som jag kunde plocka fram lite extra dold energi och göra tre övningar mer än tänkt.

Benpress, leg extension, stillastående utfall med stång =favvo, kliv upp på plint med kettlebells, utfall och slutligen leg curl

No Comments Yet
bbb