Piiiinsamt

Paket från Pukka

Godmorgon sötisar, och glad röddag till er som får extralång helg!

Igår hämtade jag ut ett fint paket som Pukka skickade till mig. Det var två teér och en flaska med vetegräs pulver i kartongen. När jag först öppnade paketet blev jag lite orolig för smakerna på teerna eftersom det luktade starkt av fänkål, men jag behövde inte oroa mig! Nu har jag tagit en kopp te från båda smakerna och jag ger tummen upp till båda två. Vetegräset har jag inte hunnit prova än, men jag är supertaggad på att testa det också.

Leg day
Sprida träningsglädje

Som ni gymmare säkert har märkt har gymmen svämmat över nu efter nyår med nya personer. Eftersom mitt gym är öppet 24 timmar om dygnet så blir det som tur var lite mer utspritt och ingen kö vid maskinerna, men jag minns förra året på Sats då ALLT var upptaget den 1:a januari. Trots mycket folk och lite köer här och var hoppas jag att det är många som kommer hålla uppe motivationen och träningsglädjen hela vägen till sommaren och vidare efter det.

Piiinsamt

Jag är helt för att man ska sprida glädje och kliva ur sin egen trygghetszon för att våga ge andra personer positiv feedback. På gymmet kan det självfallet vara lite svårt, och jag gör det typ aldrig eftersom vissa personer kan ta illa upp eller missförstå komplimangen.

Igår medan jag körde mitt benpass var det en kvinna där med sin nya PT. Utan att titta allt för mycket märkte jag att allt var nytt och ovant för kvinnan, och helt ärligt tyckte jag att hon gjorde ett väldigt bra jobb! Senare i omklädningsrummet stötte jag ihop med kvinnan igen, och precis innan jag skulle gå samlade jag mod och slängde ur mig någonting i stil med: Jag såg dig träna med din PT, och måste bara säga bra jobbat!!

Kvinnan såg lite smått förvirrad ut och svarade mig att hon inte alls hade tränat tillsammans med en PT. Woopsie.. Att dela ut komplimanger till fel personer tar tyvärr lite udden av komplimangen, och den är inte riktigt värd så mycket längre.. Med lite lätt röda kinder önskade jag en trevlig helg till kvinnan och drog jag mig hemåt med raska steg. Till mitt försvar så glodde jag inte ut träningsparet som stod brevid, och därav hade jag inte stenkoll på hur hon såg ut och det är inte mitt fel att alla klär sig likadant. Haha, aja hoppas att det går bättre nästa gång jag ska kliva ut ur trygghetszonen. Ha en fin långhelg alle sammans, PUSS & KRAM

Stretching
No Comments Yet
bbb