Godmorgon Måndag

Hej hopp sötisar! Hoppas att ni har en bra start på denna nya vecka, jag har iallafall försökt få en bra morgon efter en allt för kort natts sömn. Jag hade svårt att somna och det blev säkert inte mer är 4-5 timmar vilket jag tycker är allt för lite! Men hur som helst vaknade jag upp med en härlig träningsvärk i benen efter gårdagen och åt en väldigt smarrig gröt till frukost. 

Igår började jag att värma upp mina ben med benböj. Först med endast kroppsvikten, sedan stången och därefter började jag lassa på viktBenböjen kändes stabila och jag kunde göra många med bra teknik.

Efter flertalet böj tog jag mig vidare till marklyft där jag fokuserade på att verkligen få kontakt med rumpmusklerna i stående läge, och att bromsa den nedåtgående rörelsen.

När jag sedan var klar med träningen och stretchingen så kom jag hem och laddade upp med lite snacks, en proteindrink och Solsidan. En perfekt avslutning på en härlig helg.

Uppvärmning: Gångband i 10 min 

Squats – 5 set, 10, 10, 10, 10, 8 reps

Marklyft – 4 set, 10, 10, 10, 8 reps 

Oj oj, En riktig rumpövning som jag inte vet vad den heter! Man står på alla fyra i smithmaskinen och pressar upp stången med foten. – 3 set, 7, 7, 7 reps 

No Comments Yet
  1. Bra jobbat 😊 Körde ett riktigt bra gympass igår och satan i gatan vilken träningsvärk jag har idag :p

Sporthälsa bbb