“Du ser ut som en man!”

Inshape24

Idag mådde jag äntligen tillräckligt bra att våga mig iväg till ett gym här i Gävle. Inshape24 ligger väldigt centralt så jag fick ta bilden dit, vilket jag ångrade senare… Jag satsade på ett lugnt benpass, för att känna mig fram så att jag inte överansträngde mig. Men jag måste erkänna att det var ganska svårt att hålla det lugnt eftersom saknaden av gymmet har varit stor.

När jag kom ned i gymmets källare fanns det så mycket järn och stänger att jag drog efter andan, det var verkligen ett stort och FULL SMOCKAT gym. Men inte av människor utan av maskiner, hantlar , stänger osv. Jag gillade det! En sak som verkligen slog mig var att detta var inget “yoga-gym”, här tränade riktiga “maskinmänniskor” för riktigt muskler! Jag brukar ofta känna mig stor och ibland okvinnlig, eftersom jag tränar hela kroppen och inte följer stereotypen, men på Inshape24 var jag minst!

Det var så skönt att få träna igen. Jag hade nästan glömt bort hur det är att stappla ned för en trappa efter tunga benböj. Och hur man mer eller mindre lämnar kvar benen på gymmet efter ett benpass, men lyckas ändå köra hem på något sätt.

Uppvärmning: Gångband i 20 min.

Front böj – 5 set, 15, 15, 10, 10, 10 reps ( Jag värmer upp två set med endast kroppsvikt)

Leg curl – 3 set, 15, 15, 15 reps

Liggande baksida curl – 3 set, 15, 15, 15 reps

No Comments Yet
  1. Kan också känna mig kluven ibland mellan sådana känslor av att musklerna får mig att se okvinnlig ut. Sen försöker jag istället se det som jävligt sexigt faktiskt med en tjej som har muskler och visar hur stark man är. Anammar sin styrka och muskler typ! 😊

Sporthälsa bbb