Tunga Armar

Gooodmorgon!

Idag började min dag härligt nog med att mitt alarm inte ringde.. Inte härligt alls faktiskt! Visst jag känner mig mer utsövd än vanligt men hela min morgonrutin blev vänd upp och ned. Jag hade gått och lagt mig med en oljeinpackning i håret som jag skulle tvätta ur nu på morgonen, och det tar sin lilla tid. Därav var det ingen ide att flyga i kläderna och stressa iväg till skolan utan frukost.

Igår tränade jag armarna! Jag hade ingen motivation alls till att bege mig mot gymmet igår kväll, och jag hade absolut ingen lust att plugga. Men tillslut tog jag mig i kragen och gjorde båda två, samtidigt! Medan jag som vanligt värmde upp på gångbandet så tog jag mina anteckningar från gårdagens lektion och repeterade vad som hade gåtts igenom. Jag tycker att den kombon funkar bra och jag har gjort så många gånger.

Jag körde ett kombinerat biceps- och tricepspass med många superset. Det var väldigt kul att göra något som jag inte gör ofta och dessutom fick jag rejäl pump i armarna!

PUSS & KRAM

Uppvärmning: Gångband i 15 min

Superset 1:

Biceps curl med hantlar – 4 set, 10 reps

Tricepspress med hantel bakom huvudet – 4 set, 10 reps

Uan superset:

Biceps curl med viktskiva – 3 set, 10, 10, 10 reps

Superset 2:

Biceps curl med rep i kabelmaskin – 4 set, 10 reps

Tricepspress med rep i kabelmaskin – 4 set, 8 reps

Inga kommentarer