Triceps pusch down med omvänt grepp

Imorse genomförde jag ett armpass och då passade jag på att göra en av mina favoritövningar! Superset med triceps pusch down och med omvänt grepp. Vilket jag gör på följande sätt:

Smått framåtlutad med böjda knän pressar jag ned stången mot knäna. Först 10 repetitioner med händerna om stången med handflatorna pekandes nedåt, och sedan byter jag snabbt grepp. Direkt 5-10 repetitioner till med drag nedåt. Denna gång är händerna greppade stången med handflatorna uppåt. Studera bilderna ovan så kan ni se att greppet är olika.

Det blev några fler armövningar innan jag övergick till magpartiet. Nedan ser ni plankan med rotation, det finns även en film på min Instagram -> belliblonkan. Oerhört enkel och effektiv övning!

Ha en fin och solig kväll, PUSS & KRAM

Inga kommentarer