Träningskläder i höst

Mysiga höstkläder.

Nu när löven börjar falla från träden och hösten har anlänt så kommer också kylan med den. Jag är en person som fryser väldigt lätt och brukar därför bombardera mig själv med halsdukar, mössor, vantar och tjocktröjor under höst/vinter halvåret. På gymmet använder jag vanligtvis sporttights eller shorts men när jag ska traska fram och tillbaka till i höstmörkret så är det på tok för kallt att bara ha tights på sig. Jag brukar då lösa problemet med att hålla värmen genom att dra ett par mjukisbyxor över träningstightsen. Att dessutom ha en mössa eller annan huvudbonad på sig gör superstor skillnad för att behålla värmen.

Här ovan ser ni en liten del av mina favoriter av Better Bodies stora sortiment. Just nu sitter jag och letar efter ett par nya mjukisbyxor, och jag har då inte någonting emot om någon av de där härliga byxorna och mössorna skulle vilja hålla mig varm i vinter.

Glöm inte bort att Gymgrossiten just nu har en kampanj på de rosa mjukisbyxorna, kolla in den HÄR!

Better Bodies
Inga kommentarer