Träning & fika

Konditori och Café Madame

Igår drack jag en utsökt cappuccino och öppnade upp biologiböckerna för första gången efter juluppehållet. F hade en bok att läsa och lunchade på en tacostallrik, jag hade redan ätit så en kopp kaffe passade mig bättre.

Mot Sandviken och Fitness24Seven

Efter pluggpausen och lite mellandagsshopping rullade bilen vidare mot Sandviken där Fitness24Seven har ett gym. Jag laddade upp med en koffeinberikad BCAA dryck och en Eat Natural bar. Till en början kände jag mig lite desorienterad och ofokuserad, men efter att ha kastat mig själv in i hantelrodd kände jag mig mer på banan ingen.

Hantelrodd, chrunches, benlyfft, kabelrodd, lats pull downs, star chrunches, back extensions, upphöjda sidoböjningar och sit ups.

PUSS & KRAM på er
Inga kommentarer

Stängt för kommentarer