Buffé

10 recept för en härlig brunch

10 recept för en härlig brunch

Bland det bästa lediga dagar är väl ändå att sova lite längre eller morgonträna och…

5 Shares
Paleo Fudge – recept

Paleo Fudge – recept

Tänk dig mjuk och söt paleo fudge som smälter i gommen – ett måste på julens gottebord! Prova gärna vårt recept som varken innehåller grädde eller vitt socker, är naturligt söt av dadlar. Därmed passande även för den som inte tål gluten, laktos och som du hör av namnet äter paleo kost. Och inte minst – som är gudomligt god!

Julens 10 hälsosamma bakverk

Julens 10 hälsosamma bakverk sockerfria recept

Julen är en högtid då många av oss njuter lite extra – både av kärt umgänge, mysiga dekorationer och goda ärbarheter. Kanske hittar du några nya favoriter i vår samling med 10 hälsosamma bakverk av Martina “Skippa Sockret” Norling?

Festlig tonfiskrulle – perfekt till buffén

Festlig tonfiskrulle – perfekt till buffén

Tonfisk på burk har alltid varit klassisk “byggarmat” tack vare sitt höga proteininnehåll, men vill du äta burkfisken på ett festligare sätt än ihop med ris – prova Zeinas tonfiskrulle! Lika god varm som kall och en given succé till förrätt eller på buffén.

10 recept för en härlig brunch

10 recept inför Brunchens dag

Imorgon är det Brunchens dag! Ett passande tillfälle att sova lite längre eller morgonträna och sedan slå ihop frukosten med lunchen. Njut av en riktigt lång och härlig måltid tillsammans med familjen eller vännerna över en läcker buffé. Här ger vi dig 10 goda brunchrecept att välja mellan, allt ifrån enklare till lyxiga smårätter.

Valborgsmeny - 3 recept för en lyxig festmåltid

Valborgsmeny – 3 recept för en lyxig festmåltid

En långhelg som denna öppnar upp för trevliga middagar med mer tid för både tillagning och njutning. Här ger vi dig förslag på recept till en hel 3-rätters meny. Vad sägs om krämig fisksoppa med laxspett, grillat med varm amarantsallad och efterrätt i form av vit chokladpannacotta med färska blåbär? Recepten hittar du här.