Tillbaka på gymmet

Hela helgen har jag stannat hemma från gymmet och idag var det verkligen ett kärt återseende! Jag var supertaggad när jag klev in genom dörrarna och när jag tog en springtur på bandet. Men sedan slocknade min entusiasm eftersom jag förstod att jag hade valt helt fel tid att åka in till gymmet.

Jag hade en plan, men jag kunde inte utföra en enda av de övningar som jag ville. I slutändan blev det nog ett bra träningspass, men det är alltid lika tråkigt att behöva köa, tappa tempo, planera om och bli förvirrad.

Innan jag åkte till gymmet laddade jag upp med en skopa BCAA från Starnutrition i smaken tropical mango, mumms! Nu när jag väl är hemma igen ska jag slänga ihop ett återhämtningsmål med både havregryn, ägg och annat smarrigt.

Hoppas ni har en bra måndagskväll, själv ska jag på bio, PUSS & KRAM

Inga kommentarer
  1. Precis, jag ha också försökt börja träna på morgonen men det är riktigt svårt att orka kliva upp varje dag extra tidigt. Fast det är så skönt då man faktiskt gör det.

  2. Haha ja det är ju det, men så svårt ändå. Nej just nu sitter jag o skriver ner övningar för morgondagens pass plus kläderna framlagda i förväg, så vid 08 tänker jag vara på gymmet. Tillräckligt tidigt men bättre än inte alls! 😊