Våga

Man måste våga för att vinna. Det är ett sådant ordspråk som jag har hört 1000 gånger, men trots det hänger det kvar hos mig. Många (och då och då även jag själv) bryr mig för mycket om vad andra tycker. Vilket inte bara tar onödig energi utan även gör det på bekostnad av den egna framgången.

Man måste våga kliva ut ur comfortzonen för att vara den man är. Självklart är det något som man får jobba med lite varje dag, men jag tror att tillslut kommer man vinna på det. Att våga stå upp för sig själv, veta vem man är och våga göra det man längtar efter är inte bara viktigt i stunden utan jag tror även att det gör oss lite mer stöttåliga. Vilket många kan behöva i vardagen!

Nu är en ny fräsch vecka här och det är dags att våga mer!

Nu ska jag tentaplugga inför tentan som är på onsdag. På torsdag börjar den nya kursen folkhälsonitrition, och till helgen jobbar jag fitnessfestivalen.

Fitnessfestivalen kommer bli superkul, men innan känns det även lite läskigt med dessa stora socialaevent. Så där blir det ett tillfälle för mig att våga ta plats och vara mig själv. Läskigt med det sociala, men viktiga bitar att jobba med. KRAM på er och kom-ihåg att ni är fantastiska!

No Comments Yet
bbb