Ilska! – måste man äta när man tränar

Godmorgon
Ät, träna, sov och om igen!

Just nu känner jag mig så sugen på att träna, både gym och cykling. Jag har massor av energi, kroppen vill jobba och viktigast av allt tycker jag att det är kul! Visst är det då typiskt att just då ska jag få tandvärk i min visdomstand. Det är inte en sådan där molande smärta, men jag har svårt att äta.

Att ha en vilja av att träna, men inte äta, är ju inte riktigt en bra kombo. Igår genomförde jag två träningspass. Det regnade och därav fick cykeln vila, och istället blev det ett gympass och ett löppass. Efter båda passen fick jag plåga i mig mat, men det gick iallafall!

Kroppen genomför hela tiden nedbrytande och uppbyggande processer. När man tränar ökar man på de nedbrytande processerna. För att då både reparera det man har brutit ned och kunna bygga upp mer muskler behöver man äta. Idag lutar det åt mycket drickbar föda för mig. Propud milkshake kokos kommer då bli en perfekt återhämtning denna dag!

Plugg och svåräten men god frukost

Nu ska det sista göras på plugget. Vi har tre uppsatser att lämna in, och sedan är det SOMMARLOV! Min planering för återstoden av veckan är på ett ungefär:

IDAG: Plugg

TORSDAG: Plugg, Ett bud ska komma..

FREDAG: Arbetsintervju och demo för NJIE

LÖRDAG: Plugg

SÖNDAG: Plugg

Sedan ska jag åka till Gävle någon dag..

PUSS & KRAM
No Comments Yet
  1. Det är verkligen viktigt att få i sig den näringen man behöver + att vila för att träningen ska verka! Jättefint inlägg med fina bilder 😃
    Kramis

Sporthälsa bbb