Hatfulla människor

Nu vill jag rikta ett inlägg mot något mer negativt än vad man vanligtvis stöter på bland sociala mediers ”perfekta fasader”. Negativa och dumma kommentarer är något av det onödigaste och dummaste som följer hela sociala medier-karusellen.

I vanliga fall stöter jag inte på många dumstrutar i mina kommentarsfält, och när det händer så försöker jag verkligen inte att lägga någon vikt vid det. Det kommer alltid finnas folk som överanvänder yttrandefriheten och trycker ned andra för att må bättre själv men man måste lära sig att ignorera dom. Så fort man känner sig ensam gör kommentarerna ett tyngre avtryck och dom få mer betydelse än vad de är värda. Därför måste känslan av att man är ensam om att bli drabbad försvinna!

Ovan är de senaste kommentarerna som några knasbollar har lämnat hos mig. Jag känner mig inte provocerad av dom utan tycker snarare att det är tråkigt att de känner ett behov av att uttrycka sig så över huvud taget.

Lova att inte ta åt er av negativitet, eller sprida negativitet för den delen. Vi är starka tillsammans och om någon av er behöver lufta på någon känsla så är det bara att hör av er! PUSS & KRAM

No Comments Yet
bbb