Den känslan..

Aldrig mätt eller dålig mat?

Godmorgon! Myspys middag igår på Götakällare. Jag tog en Cesarsallad på halloumi och F någon sorts tysk korv med surkål, senap och bröd. Det var gott! Men seriöst vem blir mätt på en skål med bladsallad och en skiva ost!? Det hade behövts några grövre grönsaker där i, och jag fick stilla hungern med att ta bröd av F som fick en hel korg.

Jag tycker ofta att det är väldigt ojämna portioner på restauranger. Antingen beställer man mer eller mindre in lite luft eller kommer ett berg av mat. Antingen firtdätter hungern riva i magen eller sprängs den av mat. Finns det ingen bra balans?

Imorse vaknade jag någon minut innan väckarklockan. Då hade inte världen hunnit ikapp mig och jag hade den där tidlösa känslan av att inte veta vilken dag det är eller vad som står på dagens schema. I en nanosekund fylldes jag av glädje för jag kände mig ledig. Hjärnan sa: ”du ska bara upp och gymma sedan är du ledig heeeela dagen.” #lättlurad. Nejdå! Verkligheten smällde ned med ett brak och jag insåg att dagens schema är fullsmockat.

TORSDAG gym: rygg, skola, jobb EH, plugg och lite hygienfix inför fitnessfestivalen. (haha, yes jag vill nog ha nytvätt hår och se lagom respektabel ut då.) KRAM på er!

No Comments Yet
bbb